За нас

За нас

Помните ли каталозите с жълти страници, които на времето ни позволяваха да намираме бързо и лесно продукта или услугата, които търсим? Те бяха толкова удобни. С дигитализирането на света, тези жълти страници останаха в миналото, но идеята им все още е жива.

Именно тя вдъхнови www.onlinebulgaria.bg. да създаде портал, в който бизнесите да могат да промотират услугите си, привличайки правилните клиенти, а клиентите от своя страна да откриват услугата, която търсят, без усилие, само с един клик на мишката.

Нещо повече

Вече 13 години Онлайн България помага на бизнесите да се позиционират правилно не само в нашия сайт, www.onlinebulgaria.bg , но и в интернет като цяло: Google AdWords реклама,Facebook реклама. Всички тези методи от най-ново поколение се използват, за да помагат на бизнесите да се развиват.

Нашата мисия е да даваме на клиентите си най-доброто обслужване, като им помагаме с най-съвременните методи, с които бизнесите им :

  • Да се позиционират правилно в интернет;
  • Привличат нови клиенти;
  • Създадат армия от верни фенове, които да се връщат отново и отново;
  • Да се развиват в положителна насока;
  • Модернизират и улесняват процесите си;

Професионалното отношение и начин на работа са наш основен приоритет. Ето защо сред клиентите ни са много частни, бизнес клиенти и държавни организации.

Нашето вдъхновение е нашата работа, а доброто интернет позициониране на клиентите ни е в центъра на всичко, което правим.

www.onlinebulgaria.bg е собственост на Онлайн България ООД.