ЯНЕВ БИЛД ООД  - Проектиране, изграждане и ремонт на кабелни и въздушни линии, изграждане на трафопостове и подстанции. Производство на метални конструкции, Проектиране Варна, изграждане и ремонт на кабелни и въздушни линии Варна, изграждане на трафопостове и подстанции Варна. Производство на метални конструкции Варна, изграждане и монтаж на кабелни и въздушни линии Варна, изграждане и монтаж на трафопостове и подстанции Варна, изработка на метални конструкции Варна, проектиране и консултиране Варна.

ЯНЕВ БИЛД ООД

ЯНЕВ БИЛД ООД

mail Изпрати запитване
Ключови думи

Проектиране, изграждане и ремонт на кабелни и въздушни линии, изграждане на трафопостове и подстанции. Производство на метални конструкции, Проектиране Варна, изграждане и ремонт на кабелни и въздушни линии Варна, изграждане на трафопостове и подстанции Варна. Производство на метални конструкции Варна, изграждане и монтаж на кабелни и въздушни линии Варна, изграждане и монтаж на трафопостове и под

Работно време

Няма добавено работно време!

Ако това е Вашия рекламен профил и желаете да добавите работно време, моля свържете се с нас, като натиснете бутона по-долу.

Услуги

Няма добавени специфични услуги!

Ако това е Вашия рекламен профил и желаете да добавите услуги, моля свържете се с нас, като натиснете бутона по-долу.