СТРОЙ ТРАНС ЕООД - Извозване на земни маси Варна, доставка на чернозем Варна, строителна техника Варна, строителна механизация Варна, машини и съоръжения Варна, машини за строителство Варн
СТРОЙ ТРАНС ЕООД - Извозване на земни маси Варна, доставка на чернозем Варна, строителна техника Варна, строителна механизация Варна, машини и съоръжения Варна, машини за строителство Варн
  • АДРЕС: Варна, ж.к. Младост 139
  • ТЕЛЕФОН: 0895442121
  • EMAIL: stroitrans@abv.bg
  • WEBSITE:
  • РАБОТНО ВРЕМЕ: Пон-Пет: 09:00 - 18:00
  • ПРЕГЛЕЖДАНИЯ: 7160
  • Извозване на земни маси Варна, доставка на чернозем Варна, строителна техника Варна, строителна механизация Варна, машини и съоръжения Варна, машини за строителство Варн
  • ЕЛЕКТРОННА ВИЗИТКА :СТРОЙ ТРАНС ЕООД - Извозване на земни маси Варна, доставка на чернозем Варна, строителна техника Варна, строителна механизация Варна, машини и съоръжения Варна, машини за строителство Варн
ПОКАЖИ ПОВЕЧЕ

СТРОЙ ТРАНС ЕООД - Извозване на земни маси Варна, 

 

Строителството е една от дейностите, които в последните години набира все по-голяма скорост. С особена сила това важи за пътното строителство, което е приоритетно, с цел подобряване на инфраструктура на национално ниво.

За постигането, обаче, на качествени строителни резултати е необходимо строителните дейности да се извършват с партньори, които гарантират не само изпълнението на поетите задължения и ангажименти, а имат и възможността да предоставят необходимата техника за реализацията на съответните строителни проекти.

Използването на качествена строителна техника и механизация е една от основите на качественото строителство. Със своята гама от продукти в сегмента на пътното строителство, „Строй Транс“ ЕООД предоставя на партньорите си цялостни решения за задоволяване потребностите на взискателните клиенти.

Фирма „Строй Транс“ ЕООД – гр. Варна, работи само и единствено с качествена строителна техника, чиито производители са доказали капацитета си на световно ниво.

„Строй Транс“ ЕООД е в сферата на пътно-строителната механизация от 2007 година.

Фирмата се стреми към рaзширяване и усъвършенстване на дейността си, допринасяйки за това със стриктно изпълнение на работата и коректно партньорство.

Строй Транс“ ЕООД предлага следните услуги:

Изкоп и извозване на земни маси и строителни отпадъци;
Рекултивация и подравняване на терени;
Доставка на инертни материали;
Доставка на хумус(чернозем).
Събаряне на сгради
Доставка на инертни материали
Изкоп и извозване на земни маси и строителни отпадъци 
-доставка на хумус, земни маси, черна пръст -услу ги с механизация за направа на воден цикъл, път и др.

Разполагаме с широк спектър от строителна техника, произведена от водещи компании и управлявана от квалифицирани оператори, на които може да се доверите напълно. В точност машинният парк на фирмата се състои от верижни багери, колесни багери, комбинирани багери, челни товарачи, мини-челни товарачи, булдозер, валяк, самослвали и товарно ремарке(платформа).

© 2016, Всички права запазени Online Bulgaria

Уеб дизайн и разработка Simply Impressive