Шавемакер България - организиране на транспорт на цялостни товари в Европа, организиране на транспорт на частични товари в Европа, организиране на транспорт за строителни материали, препоръчана фирма за превоз на морски товари, организиране на сухупътен автомобилен транспорт за България, организиране на сухупътен автомобилен транспорт за Европа
Шавемакер България - организиране на транспорт на цялостни товари в Европа, организиране на транспорт на частични товари в Европа, организиране на транспорт за строителни материали, препоръчана фирма за превоз на морски товари, организиране на сухупътен автомобилен транспорт за България, организиране на сухупътен автомобилен транспорт за Европа
 • АДРЕС: гр.София, ж.к Изток , ул. Николай Хайтов 2 вх.а ет.6 ап.10
 • ТЕЛЕФОН: 02 418 2581
 • EMAIL: bulgaria@schavemaker.com
 • WEBSITE:
 • РАБОТНО ВРЕМЕ: Пон-Пет: 09:00 - 18:00
 • ПРЕГЛЕЖДАНИЯ: 4099
 • организиране на транспорт на цялостни товари в Европа, организиране на транспорт на частични товари в Европа, организиране на транспорт за строителни материали, препоръчана фирма за превоз на морски товари, организиране на сухупътен автомобилен транспорт за България, организиране на сухупътен автомобилен транспорт за Европа
 • ЕЛЕКТРОННА ВИЗИТКА :Шавемакер България - организиране на транспорт на цялостни товари в Европа, организиране на транспорт на частични товари в Европа, организиране на транспорт за строителни материали, препоръчана фирма за превоз на морски товари, организиране на сухупътен автомобилен транспорт за България, организиране на сухупътен автомобилен транспорт за Европа
ПОКАЖИ ПОВЕЧЕ

Шавемакер България - организиране на транспорт на цялостни 

Шавемакер-България ЕООД е клон на холандския транспортно-логистичен гигант SHAVEMAKER Logistics & Transport. Фирмата е на българския пазар от 2015 г. и към настоящия момент се реализира изключително успешно и конкурентно на родния пазар

УСЛУГИ

СУХОПЪТЕН АВТОМОБИЛЕН ТРАНСПОРТ

Ние разполагаме със съвремен и високо технологичен автопарк:

 • Над 300 камиона-двойно пилотирани, оборудвани с GPS приемник, B3 алармена система с високо качество и паник бутон.
 • Над 500 ремаркета и хладилни ремаркета, оборудвани с предпазители SBS и GPS приемник, възможност за отваряне на вратите на ремаркето от разстояние / всички те отговарят на изискванията за качество на водещи стоманодобивни заводи в Европа, като Tata Steel, Thyssen-Krupp, ArcelorMittal, Salzgitter AG, SSAB и Фьост Алпине/
 • Ремаркета – платформи с дължина до 30 метра. Нашите модерни телескопични товарачи ни позволяват да осъществяваме товарене и траспорт на стоки с ширина до 5,5 метра и с дължина до 19 метра, а ремаркетата / ниско легло / са предназначени за стоки с височина до 3,2 метра.
 • фургони
 • над 400 професионално обучени служители и висококомпетентни водачи, които преминават годишно обучение за поддържане на нивото на знанията си, за да сме в унисон със нарастващите потребителски изисквания и да Ви осигурявяме винаги най- подходящо и приемливо за Вашите цели решение за траспортиране, логистика и доставки на вашите стоки в Европа.

 

ТРАНСПОРТ НА ЧАСТИЧНИ/ ЦЯЛОСТНИ ТОВАРИ В  ЕВРОПА

Още от 1967 г., ние използваме единствено собствените си ресурси на дневна база, за да превозваме различни товари до Англия, Ирландия, Франция, Германия, Полша, Италия и така нататък. С нашите услуги, вашите стоки се доставят сигурно и в рамките на договорения транзитен маршрут, срок и др. Всички автомобили са снабдени със съвременни съоръжения за товарене и GPS приемник, предварително се предоставя пълна информация на шофьорите за държавата, законите, правилата и др.

.

ВЪЗДУШЕН ТРАНСПОРТ

НИЕ имаме дългогодишен опит при транспортирането на стоки и товари /включително на такива с висока стойност/ с въздушен транспорт. Разполагаме с многофункционална тихника /мега ремаркета, хладилни ремаркета, ремаркета-валяк, стойки за траспортиране на палети по време на полет, както и ULDs в цяла Европа. „ШАВЕМАКЕР Логистика и транспорт“ работи активно на всички летища и предлага на клиента избор на доставка /от летище до летище или от летище до посочен адрес – /включващо автомобилен транспорт/.

 

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ТРАНСПОРТ

Предлагаме услугата изключителен / специализиран транспорт по национален или международен маршрут, отличаващ се с изключително дълги преходи и високи натоварвания, по време на който Вашата стока е обезпечена по възможно най-подходящия за целта начин и транспортирана до крайната точка с най-голяма грижа и внимание от нашите опитни шофьори.

 

ТРАНСПОРТ НА СТРОИТЕЛНИ И ДРУГИ СИПЛИВИ МАТЕРИАЛИ /СКРАБ/

НИЕ разполагаме с повратни ремаркета, идеални за транспортиране на отпадъци и суровини на дълги разстояния. Този вид транспорт е с ниско тегло, което го прави изключително подходящ за транспортиране в подобно превозно средство. Извършваме такива доставки за европейски страни като Германия и Франция, където допустимото общо тегло за транспортиране на стоки е значително по-ниска, отколкото в Холандия. Максималният обем на превозваните стоки е 55 m³.

 

ПРЕВОЗ НА МОРСКИ ТОВАРИ

НИЕ сме специализирани в обработката на всякакви видове стоманени продукти и контейнеризирането на стоки в следните типове морски контейнери-20,40 и 45 фута дължина. Стоките се товарят с изключително внимание, а контейнерите се укрепват за по-голяма сигурност по време на плаване. Осигурен е и пълен кантрол и асистънс относно пратките ви / FCL /.

 

ИНТЕРМОДАЛЕН ТРАНСПОРТ

НИЕ приемаме бизнес сътрудничеството с вас, като приоритет и отговорност. Интермодалният транспорт или използването на комбинация от различни видове транспорт става все по-популярена и предпочитана услуга от нашите клиенти.. За да отговорим на всички Ваши очаквания НИЕ предлагаме опции за комбиниран транспорт на стоки със следните ресурси:

 • Нашият собствен железопътен терминал в Katy Wroclawskie (Полша)
 • Терминалите на шлепа в Beverwijk и Маастрихт
 • Пре-превоз и по-превози, като използва Евро 6 товарни автомобили
 • Специализирана в интермодален транспорт между Бенелюкс и Полша

НИЕ осигурявами интермодалния транспорт в Източна Европа, използвайки изцяло собствен автопарк от товарни автомобили, за да се осигури транспорт преди и след железопътния транспорт. В Katy Wroclawskie, Полша, ние имаме свой собствен железопътен терминал със складове, които ни позволяват да предлагаме цялостни разпределителни и логистични услуги като едно от водещите интермодални решения. Използването на 45ft PW HC контейнери и Huckepack ремаркета са задължително допълнение към транспорта.

 

ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ТРАНСПОРТ

Като един от най-конкурентните и екологични начини за траспортиране на стоки на големи разстояния тази услуга често присъства като елемент от Интермодалния транспорт. Комбинация от железопътен и автомобилен транспорт, в който товарни автомобили се използват преди и след железопътния транспорт, осигурява адекватно решение за всеки клиент.

 

ВЪТРЕШНО КОРАБОПЛАВАНЕ

НИЕ държим да осигурим достъпност, бързина, прецизност и викосо качество чрез предлагането на пълна гама от възможности и средства за транспорт. Тъй като магистралите са все по-претоварени и затрудяват и забавят процесите на транспортиране, то потокът на стоки се увеличава през вътрешните водни пътища. Ето защо Schavemaker има свои собствени терминали на първа линия на основните възли в Холандия. В Beverwijk, нашия терминал може да се намери край Ijmuiden, в непосредствена близост между магистралите A9 и A22. В Маастрихт, нашия терминал се намира до Джулиана канал и има директна връзка с пристанищата на Ротердам и Антверпен.

 

ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ТЕРМИНАЛ

НИЕ разполагаме със собствен  железопътен терминал в Katy Wroclawskie, на 10 км от големия град Вроцлав в Полша. През септември 2015 г., приключи процеса по обновяване на прилежащите му съоръжения и към днешна дата терминалът разполага с модерно обурудване – кран и специални повдигачи. Това го превръща най-модерния вътрешен терминал в Полша и позволява едновременното пътуване на много повече влакове, отколкото много от нашите конкуренти могат да си позволят, както в количествено отношение, така и като дестинации.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • 50,000 m² павиран открит парцел
 • 500 m² зала
 •  На 800 метра от железопътната
 • Капацитет за съхранение на 3000 TEU
 • 5 обхват повдигачи
 • 2 кари с товароподемност до 16 тона
 • 1 електрически подемен кран
 • 24/7 охрана
 • 30 товарни автомобили и шаси за преди и след транспорт

 

ЛОГИСТИКА

Като доставчик на цялостна логистична услуга,  предлагаща цялостни решения, съобразени с вашите изисквания Ви предлагаме следните услуги с добавена стойност:

 • 80,000 m² на външното и вътрешното пространство за съхранение
 • Няколко складове, намиращи се в Холандия и Полша
 • Въздушни кранове с товароподемност до 40 тона

 

ТЕХНИЧЕСКА ЛОГИСТИКА-ВЪЗДУШЕН ТРАНСПОРТ

НИЕ сме доставчик на пълния набор от услуги, включващи съхранение, транспорт, логистика и предоставяне на необходимата документация за самолетни двигатели. Нашите специализирани товарни и транспортни екипи имат подходящо обучение, за да се справят със специфичните аспекти на работа и транспортиране на стоки. Те имат богат опит за превоз на товари. Оптималното време за доставки може да бъде редоцирано в рамките на 24 часа до по-голямата част на Европа. Авиационни двигатели могат да се съхраняват в нашия модерен и сигурен митнически склад. Хранилището е оборудван с всичко необходимо за целта.

 

ЛОГИСТИКА НА СТОМАНА

НИЕ сме лидер на пазара в транспортирането на рулони. В допълнение към съхранението, което се предлага Вие можете да изберате обща логистик, фокусирана върху продукти от стомана. Ние можем да ви предложим опции на съхранениеи в открит и закрит склад в някоя от сладовите ни бази, ситуирани в Beverwijk, Бреда и Маастрихт. Всички те са оборудвани с кранове с щипки, за вдигане и товарене на бобини до 40 тона. За съхранение на открито, ние използваме мотокари с товароподемност до 42 тона. Нашите опитни професионалисти използват оборудване от висок клас за опаковането на повече от 4000 контейнера годишно. В допълнение към нашиата стандартна транспортна услуга, ние предлагаме услуги с добавена стойност, като например преопаковане, етикиране, фотографиране, управление на запаси и пълно обезпечаване на необходимите товарни и митнически документи. Осигуряваме оптимално съдействие за вашите пратки в цял свят /FCL/.

 

СКЛАДИРАНЕ

Като един от базовите доставчици на всеобхватна логистична услуга към нашата транспортна мрежа на разположение на клиентите са и редица складови халета, разположени на  стратегически места в Холандия и Полша, където се предлагат и пълни логистични услуги. Общата площ на склавото пространство е 80,000 m², които са обурудвани изцяло с модерна техника за товаро-разтоварни дейности и системи за инвентаризация.

 

ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА

НИЕ отговаряме за набавянето и предвижването на необходимите лицензи, транспортни и товарни документи и осигуряваме необходимите Уведомления до властите. Екипът от професионално подготвени и специално обучени служители са изцяло на Ваше разположение.

© 2016, Всички права запазени Online Bulgaria

Уеб дизайн и разработка Simply Impressive