Ресторант Хризантема ямбол - препоръчан ресторант град Ямбол, организиране на детски партита град Ямбол , организиране на детски рождени дни град Ямбол,  организиране на тимбилдинг град ямбол, организиране на фирмени партита град ямбол, ресторант за организиране на мероприятия Ямбол, ресторант за организиране на фирмени партита Ямбол
Ресторант Хризантема ямбол - препоръчан ресторант град Ямбол, организиране на детски партита град Ямбол , организиране на детски рождени дни град Ямбол, организиране на тимбилдинг град ямбол, организиране на фирмени партита град ямбол, ресторант за организиране на мероприятия Ямбол, ресторант за организиране на фирмени партита Ямбол
  • АДРЕС: с.Генерал Инзово, ул.Черно море 1
  • ТЕЛЕФОН: 0895 919 846
  • EMAIL: hildbg@gmail.com - за резервации ; karmelo05@abv.bg
  • WEBSITE:
  • РАБОТНО ВРЕМЕ: Пон-Пет: 09:00 - 18:00
  • ПРЕГЛЕЖДАНИЯ: 4049
  • препоръчан ресторант град Ямбол, организиране на детски партита град Ямбол , организиране на детски рождени дни град Ямбол, организиране на тимбилдинг град ямбол, организиране на фирмени партита град ямбол, ресторант за организиране на мероприятия Ямбол, ресторант за организиране на фирмени партита Ямбол
  • ЕЛЕКТРОННА ВИЗИТКА :Ресторант Хризантема ямбол - препоръчан ресторант град Ямбол, организиране на детски партита град Ямбол , организиране на детски рождени дни град Ямбол,  организиране на тимбилдинг град ямбол, организиране на фирмени партита град ямбол, ресторант за организиране на мероприятия Ямбол, ресторант за организиране на фирмени партита Ямбол
ПОКАЖИ ПОВЕЧЕ

Ресторант Хризантема ямбол - препоръчан ресторант град Ямбол, организиране 

Парк-ресторант Хризантема с. Генерал Инзово  се намира на 20 км от гр. Ямбол и на час път до летище Бургас и морето.  Построен в парка на с. Генерал Инзово преди повече от 50 години. В своята дългогодишна  история ресторантът е запазил традициите и обичаите  за региона. 

В спомените на повече от три поколения са останали танците и забавните вечери и семейни тържества, прекарани на ДАНСИНГА – все още популярно наименование на ресторанта заради построения в центъра на поляната му дансинг.  Ресторантът е със застроена площ 300 кв. м.  и има собствена градина  от 9 дка, които са част от общо 84 дка парк на селото.

Ресторантът разполага с 60 места през зимния период и 100 места през топлите месеци на годината. За специалните събития на клиентите ни организираме посрещане на над 150 гости.

За организираните събития на нашите клиенти предлагаме меню по избор и атрактивни отстъпки.

В непосредствена близост се намира спортен комплекс включващ стадион, басейн и спортни площадки, собственост на община Тунджа. Разположен в източната част на парка, на 200 м от ваканционния комплекс, се намира етнографският музей на с. Генерал Инзово.  Селото е с 400 годишна история, с добре изградена инфраструктура и население около 1000 жители.

Еднофамилна двуетажна къща: застроена площ 104 кв. м. с прилежаща територия от 340 кв.м. и включено паркомясто. На първия етаж има дневна, кухня с трапезария, склад и тоалетна.

На втория етаж са разположени двете спални, баня и тераса. Този тип къщи предлагат условия,  подходящи както за семейна почивка, така и за целогодишно обитаване.

Едноетажна ваканционна къща: застроена площ 65 кв. м. Състои се от дневна с трапезария и кухненски бокс, две спални, баня и склад. Подходящи за ваканция или събиране със семейство и приятели.

Къщите се предлагат готови за ползване без обзавеждане . Цената на квадратен метър е 400 €. Плащането се извършва на три вноски: 50 % при сключване на договора, 30 % при изграден покрив на сградата и 20 % при предаването на собственика.

© 2016, Всички права запазени Online Bulgaria

Уеб дизайн и разработка Simply Impressive