Японски Ресторант Мияби - Вкусна японска храна София, японски ресторант Мияби София, шеф Михалчев ресторант Мияби, Петър Михалчев Мияби, ресторант с японска кухня София, автентична японска храна София, сашими и суши люта паста, автентична японска кухня София, сашими тепаняки якитори набе, японски ресторант в близост до центъра на София, Wagyu В Мияби, Коби в Мияби, Нов бииф стек, уагиу ново ястие, Японски ресторант уагиу, уагиу в менюто,РАМЕН , Препоръчан Японски ресторант София , Японски ястия София , японски ресторант център София , суши в центъра на София , добър ресторант за суши София , къде да ям суши в София Център , Шеф Михалчев Ресторант,рамен , набе , донбури , автентична японска кухня,  washoku ,cuisine ,традиционна японска кухня, автетична старояпоснка храна ,  Traditional Japanese Food Sofia , japanese food Sofia, cuisine Sofia,Шою Рамен, Чашу Рамен, Мисо Рамен, Карааге дон, Окономияки, Яки соба,Карааге, Karaage , японска техника за готвене Карааге София, Японски ресторант в София, Карааге техника за готвене МИЯБИ

Японски Ресторант Мияби

Японски Ресторант Мияби

mail Изпрати запитване
Ключови думи

Вкусна японска храна София, японски ресторант Мияби София, шеф Михалчев ресторант Мияби, Петър Михалчев Мияби, ресторант с японска кухня София, автентична японска храна София, сашими и суши люта паста, автентична японска кухня София, сашими тепаняки якитори набе, японски ресторант в близост до центъра на София, Wagyu В Мияби, Коби в Мияби, Нов бииф стек, уагиу ново ястие, Японски ресторант уагиу, Шою Рамен, Чашу Рамен, Мисо Рамен, Карааге дон, Окономияки, Яки соба,Карааге, Karaage , японска техника за готвене Карааге София, Японски ресторант в София, Карааге техника за готвене МИЯБИ

Работно време

Няма добавено работно време!

Ако това е Вашия рекламен профил и желаете да добавите работно време, моля свържете се с нас, като натиснете бутона по-долу.

Услуги

Няма добавени специфични услуги!

Ако това е Вашия рекламен профил и желаете да добавите услуги, моля свържете се с нас, като натиснете бутона по-долу.