НМТ Трейдинг - НМТ Трейдинг ЕООД, продукти за пътно строителство София, продукти за пътна рехабилитация София, шумозаглушителни бариери София , улично и тунелно LED осветление , лично и тунелно лед осветление ,
НМТ Трейдинг - НМТ Трейдинг ЕООД, продукти за пътно строителство София, продукти за пътна рехабилитация София, шумозаглушителни бариери София , улично и тунелно LED осветление , лично и тунелно лед осветление ,
  • АДРЕС: София, ул. Тодор Каблешков 53
  • ТЕЛЕФОН: 029633448; 0878559355 ; 0898654840;
  • EMAIL: info@nmt-trading.eu
  • WEBSITE: www.nmt-trading.eu
  • РАБОТНО ВРЕМЕ: Пон-Пет: 09:00 - 18:00
  • ПРЕГЛЕЖДАНИЯ: 9635
  • НМТ Трейдинг ЕООД, продукти за пътно строителство София, продукти за пътна рехабилитация София, шумозаглушителни бариери София , улично и тунелно LED осветление , лично и тунелно лед осветление ,
  • ЕЛЕКТРОННА ВИЗИТКА :НМТ Трейдинг - НМТ Трейдинг ЕООД, продукти за пътно строителство София, продукти за пътна рехабилитация София, шумозаглушителни бариери София , улично и тунелно LED осветление , лично и тунелно лед осветление ,
    www.nmt-trading.eu
ПОКАЖИ ПОВЕЧЕ

НМТ Трейдинг - НМТ Трейдинг ЕООД, продукти за пътно 

Фирма НМТ Трейдинг ЕООД, създадена през 2007 г. с основна дейност представителство на чуждестранни фирми с цел реализация на продукти в Р. България, базирани на нови материали и технологии, непознати у нас. Започва дейността си в сътрудничество с едно от най-големите и високотехнологични предприятия в международен мащаб, специализирано в производството и снабдяването с пресован композитен материал на полимерна основа, притежава сертификат за качество “ISO 9001”. Продуктите на предприятието са познати, както в страните от Близкия и Далечен Изток, така и в Европа и Северна Америка.

Към тази дейност постепенно през годините са добавени и други стоки, свързани със строителството и рехабилитацията на пътища у нас – предпазна мрежа тип „Заешка ограда" (за новостроящите се магистрали), геомрежа от фибростъкло, колчета за пътни знаци и предпазна мрежа от стъклокомпозит.

От 2013 г. започнахме и търговия със зърно – ечемик, пшеница, царевица. Главно изкупуваме зърно от северозападна България и доставяме на Свинекомплекс Николово АД, с. Николово, Област Русе.

Наши клиенти са ГБС – ИС АД, ПСТ Холдинг АД, Трейс София АД, Автомагистрали ЕАД, ЧЕЗ България АД.

От 2012 г. сме основни доставчици на ЧЕЗ България АД на капаци за кабелни ревизионни шахти. Срока на договора за доставка изтича през 2014 г. и в момента сме в преговори за сключване на нов договор.

Като цяло дейността ни се развива във възходяща посока, като с изключение на 2009 и 2010г. имаме годишен ръст на продажбите от около 30%.

За основната дейност – договаряне и осъществяване на доставките, както и реализацията им разчитаме на опитни специалисти назначени на трудов договор. Всички спомагателни дейности като складиране, счетоводство, логистика, реклама и др. предоставяме на други фирми на база сключени договори.

© 2016, Всички права запазени Online Bulgaria

Уеб дизайн и разработка Simply Impressive